Ny sida äntilgen (nästan) klar!

Skriv ut

Hell alla Ekengaardare!

Om man tar en massa Open-Source komponenter, lite egen php-kodning och två veckors intensivt arbete, vad får man då? Jo, det ska jag tala om för er. Man får en spillrans ny webbplats med förhöjd funktionalitet jämfört med Ekengaards gamla sida. Dock anser jag att "stämningen" lidit lite, men att alla de coola funktionerna väger upp för det. Min tanke var att samla all Ekengaards media och kommunikation på ett ställe, så vi slipper krångla med andra grejer. Tyvärr så hann den satans Hårfagre före mig med Shire of Ekengaard. Men jag förlåter honom om han vid nästa Ekengaards möte kysser mina fötter ... Men i alla fall, testa gärna sidan, ni kan väl börja med att registrera er som medlemmar. Adressen är följande http://community.ekengaard.se.

 

Liten sammanfattning av några förändringar:

  1. Ett bättre inloggningssystem och profilerna består nu av mera information. Man kan även ladda upp egna profilbilder och en vapensköld om man vill.
  2. Ett forum finns nu att tillgå, tanken här var att eventuella nya medlemmar ska kunna ställa frågor eller dylikt till styrelse/medlemmar på ett smidigt sätt.
  3. Gästboken är ersatt med en avdelning på forumet.
  4. Man kan nu lägga upp kommande evenemang/årsmöten/fester med detaljer om tid och plats etc. Dessa listas då på startsidan.
  5. Ett galleri som stödjer medlems-uppladdning av bilder är uppe. Tyvärr kan man än så länge bara ladda upp tre bilder åt gången som vanlig användare men jag jobbar på att fixa en bättre funktion för mass-uppladning. Det kommer även att finnas möjlighet att ladda upp bilder till gallerier som bara medlemmar kan se.
  6. Senaste nyheter och foruminlägg visas på förstasidan.

Hoppas ni alla blir nöjda med denna nya finfina sida. Och för att visa er oändliga tacksamhet kan ni alla ge mig en kram nästa gång ni träffar mig. Fast inte samtidigt. Det skulle bli jobbigt.

 

Med vänliga hälsningar, David.

 

PS. Oroa er inte, jag lever ännu, jag har bara gått under jorden ett tag för att KGB var mig hack i häl.

Senast uppdaterad 2010-02-19 09:49  

Senaste foruminlägg

Moncler Dame Jakke No...
Av: chengjiayim chengjiayim
05 Nov 2017 - 5:44
and cork flooring and...
Av: xiaosan zhang
02 Nov 2017 - 2:29
advantage is not on t...
Av: xiaosan zhang
21 Nov 2017 - 21:23
Due to the high-tech ...
Av: meishengchao mei
15 Nov 2017 - 15:13

Inloggning